top of page

Beeldbellen

Vanwege de coronacrisis gaan we bij Bekkenfysiotherapie Lochem E-health inzetten, oftewel beeldbellen, om u bij te staan in uw herstel.

Daar waar de situatie om andere oplossingen vraagt gaan we die samen vinden.

Wat houdt dit praktisch nu allemaal in?
Veel blijft hetzelfde:- je maakt  telefonisch of via Email een afspraak bij ons (tel: 0573 - 820909  / info@bekkenfysiotherapielochem.nl )- je vertelt dat je graag gezien wil worden door een fysiotherapeut.- er wordt een afspraak gemaakt op een bepaalde dag en tijd met een van onze therapeuten zoals je dat altijd zou doen.- Vanaf dit punt wordt het anders: zorg dat je een computer/laptop of smarthphone hebt met camera - Download de 'PhysiApp' uit de app store- je krijgt een mailtje van je fysiotherapeut dat hij/zij een videoconsult wil starten.
   * kan in de ongewenste mail komen
 

- Voer de code in die je hebt ontvangen via je mail van je fysiotherapeut.- Je bent nu ingelogd! 
  Je ziet dat je fysiotherapeut je probeert te bellen. Accepteer het telefoontje en je bent er klaar voor! - We doen een vraaggesprek om meer over je klachten te weten te komen. Dit is niet anders dan dat we dat ook in de praktijk zouden doen.- Wanneer wij voldoende weten gaan we gelijk over naar de behandeling. De behandeling zal bestaan uit tips/adviezen en oefeningen.- Je plant een nieuwe afspraak in en je kan direct aan de slag met je herstel!

-De vervolg afspraken zullen op dezelfde manier via beeldbellen verlopen.

Logo FB.png.jpg
bottom of page