top of page

Intake en behandeling

Direct behandelen na de intake 

Wij nemen graag de tijd voor u en wanneer nodig behandelen wij u gelijk na de intake. 

 

Kunt u na de eerste intake direct behandeld worden door uw fysiotherapeut?

Het antwoord is: ja, natuurlijk kan dat! 

Voor de intake nemen wij voor u graag ruim de tijd om stapsgewijs uw hulpvraag te inventariseren. De intake bestaat uit een vraaggesprek en onderzoek waarna wij samen met u een behandelplan opstellen. Wanneer nodig begeleiden, adviseren en/ of behandelen wij u gelijk na de intake. Dit doen wij om u zo goed en adequaat mogelijk te helpen en starten daarmee de behandeling.

 

Hierbij willen wij u laten weten dat de behandeling tijdens de eerste afspraak wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Indien wij het nodig achten om gelijk te behandelen na de intake zullen wij nu twee zittingen (intake + behandeling) in rekening brengen. 

 

Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan zullen de intake én behandeling in mindering worden gebracht op uw vergoeding fysiotherapie. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan betaalt u de kosten van de praktijktarieven voor de intake plus een zitting bekkenfysiotherapie. 

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft dit besloten op verzoek van de branche-organisatie NPCF, de Consumentenbond en het Koninklijke Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? 

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op

Ons team staat voor u klaar!

bottom of page