top of page

Route

Anker 1

U kunt ons bereiken via:

Vanaf Zutphen:

Afslag Lochem-West, bij rotonde rechtdoor en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf, dit is de Barchemseweg. Vrijwel meteen aan de rechterkant vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Vanaf Barchem:

U bent dan al op de Barchemseweg. Vlak voor de eerste verkeerslichten aan de linkerkant vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Vanaf Goor:

U rijdt rechtdoor Lochem in, richting Zutphen. Op de Nieuwstad bij de kruising met de stoplichten slaat u linksaf. Dit is de Barchemseweg. Vrij snel aan de rechterkant vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Vanaf Laren:

Neem de rondweg Lochem richting Zutphen en dan bij de rotonde linksaf afslag Lochem-West. Bij de rotonde rechtdoor en dan bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Barchemseweg. Vrij snel aan de rechterkant van de weg vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

zorg op 18.jpg
vlag[5558].jpg

Bekkenfysiotherapie Lochem

Zorg op 18

Barchemseweg 18 

7241 JD Lochem

Tel: 0573 - 82 09 09

Email: info@bekkenfysiotherapielochem.nl

Contactformulier

We hebben uw bericht ontvangen!

Anker 2
bottom of page