Corona Spelregels

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

 

Dat betekent dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. 

Spelregels:

Het werken in de praktijk in corona-tijd vraagt wel enkele 'spelregels'. Zo mogen wij alleen mensen behandelen die aan de volgende punten voldoen:

-   Geen verdenking van verkoudheid en koorts bij uzelf en/of een van uw gezinsleden/huisgenoten.

-   Bent u ouder dan 70, vitaal en gezond? Dan bekijken we samen met u of behandelen op de praktijk, gezien de situatie rondom de Corona, gewoon mogelijk is. 

​Indien u onze praktijk bezoekt gelden er een aantal extra maatregelen. Lees deze hier onder nauwkeurig door:   

Mocht u of een van uw gezinsleden/huisgenoten op de dag van de afspraak verkoudheids- en/of koortsverschijnselen hebben, vragen wij u de afspraak vooraf (kosteloos) af te bellen. 

  

Wij bedanken u voor uw begrip, we moeten proberen deze tijd met zijn allen zo goed mogelijk door te komen.

 

We hanteren de volgende extra maatregelen bij een bezoek aan onze praktijk: 

 • U zegt uw afspraak kosteloos af bij eigen verdenking van verkoudheid of koorts bij uzelf of in uw gezin. (De afspraak kan wel omgezet worden in een afspraak d.m.v. videobellen.) 

 • Boven de 70 jaar en/of met kwetsbare gezondheid in uw anamnese, is behandeling in de praktijk op dit moment , gezien de situatie m.b.t. de Corona, misschien niet verstandig, maar is er altijd nog wel de mogelijkheid om telefonisch adviezen te geven of te behandelen d.m.v. videobellen. Dit zal in overleg met u worden bepaald. 

 • Wij verzoeken u een mondkapje te dragen in publieke ruimtes (de wachtkamer) en tijdens de behandeling.  

 • U neemt 1 groot badlaken en 1 kleine handdoek mee en een (plastic) tas waar u deze na de behandeling weer in kan doen. 

 • U komt het liefst zo kort mogelijk voor aanvang van de behandeling in de praktijk. Wij verzoeken u om zoveel mogelijk alleen binnen te komen zonder begeleiding. 

 • U desinfecteert uw handen bij binnenkomst meteen en raakt zo weinig mogelijk met uw handen objecten en oppervlakten aan. 

 • Wij maken de contactpunten in de praktijk regelmatig schoon. 

 • U houdt anderhalve meter afstand tot alle andere mensen in de praktijk en tot onze receptie. Wij zorgen voor zo weinig mogelijk of geen wachttijd. 

 • U raakt uw gezicht, mond of neus alleen aan met een schone tissue, niet met uw handen (ook als u handschoenen draagt). 

 • Wij verzoeken u om het toiletbezoek op de praktijk te minimaliseren. Dat moet u zoveel mogelijk thuis doen als voorbereiding. Indien u toch gebruik moet maken van ons toilet, vragen we u dat te melden bij de receptie of bij 1 van onze fysiotherapeuten. 

 

Wij plaatsen plastic afscheidingsschermen om veilig met uw fysiotherapeut te kunnen praten. Uw fysiotherapeut zorgt voor voldoende beschermende kleding zodra de 1.5 meter niet meer gehandhaafd kan worden , zoals bij het behandelen.

Patiënten die bij ons al een afspraak hadden staan worden door ons benaderd om een nieuwe afspraak te plannen. 

Het afzeggen van een behandeling dient wel vooraf aan de behandeling plaats te vinden. 

Heeft u een vraag of is er iets onduidelijk stuurt u ons dan een email. We zien u graag weer in onze praktijk. Blijf vooral gezond. 

Bekkenfysiotherapie Lochem

Zorg op 18

Barchemseweg 18 

7241 JD Lochem

info@bekkenfysiotherapielochem.nl

tel. 0573-820909

              Volg ons op Facebook!

 • Facebook Social Icon

Created by Vysio 2017