top of page

Nieuws

Help, hoge nood!

Veel mensen hebben last van ongewild urineverlies. Het is zelfs vrijwel de meest voorkomende klacht waarvoor patiënten naar een bekkenfysiotherapeut gaan. Vooral urge-incontinentie (bij aandrang direct moeten gaan) heeft een grote

invloed op het dagelijks leven, want er is altijd dat onzekere gevoel van niet weten waar een toilet is.

De HogeNood-app biedt een oplossing, want de makers zijn erin geslaagd een lange lijst openbare toiletten en semi-openbare toiletten te verzamelen. De app bevat bijna 7000 gecontroleerde toilet-locaties in Nederland. De app is gratis te downloaden en wanneer je locatie delen inschakelt, worden de dichtsbijzijnde toiletten getoond, op een lijstje of op de kaart.

U kunt meer over HogeNood lezen op: https://hogenood.nu/

(Samenvatting stuk uit de NVFB december 2019, nummer 42)

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page