top of page

Nieuws

Helft Nederlanders wil kapper en fysio`s open, brede steun andere maatregelingen

Achter de schermen zijn we heel druk om verantwoord open te kunnen voor onze patiënten die onze zorg nodig hebben!

Artikel NOS:

De meeste Nederlanders hebben nog altijd vertrouwen in de aanpak van de coronacrisis. Dat blijkt uit een onderzoek van Ipsos in opdracht van Nieuwsuur.

Van de ruim duizend ondervraagden vindt 76 procent dat het kabinet goede maatregelen neemt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Vijf weken geleden was dat 81 procent. Het RIVM krijgt van 78 procent een positief oordeel. Dat was vorige maand 88 procent.

Over specifieke maatregelen zijn de meningen meer verdeeld. Bijna driekwart van de Nederlanders vindt het goed dat de basisscholen 11 mei (deels) heropenen en de meesten steunen het dichtblijven van horeca en het annuleren van grote evenementen.

Nog minder dan de helft steunt het verbod op contactberoepen, zoals kappers en schoonheidsspecialisten. Bijna de helft, 45 procent, zegt het nadrukkelijk oneens te zijn met deze maatregel. En duidelijk minder positief is men ook over het blijvende verbod op bezoek in verpleeghuizen.

Lees het hele artikel op:

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2332104-helft-nederlanders-wil-kappers-en-fysio-s-open-brede-steun-andere-maatregelen.html

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page